Το ηθικό δίδαγμα του 2018!

Το 2018 για εμένα ήταν μια χρονιά που είχε τα πάντα και έντονα… Είχε πολλά ταξίδια, πολλά συναισθήματα, είχε μεγάλες περιόδους άγχους, έντονο φλέρτ, είχε επαγγελματικά διλήμματα, είχε εντάσεις, είχε ίντριγκες… είχε όμως και ένα ηθικό δίδαγμα!

Και για αυτό το ηθικό δίδαγμα σε ευχαριστώ!

“όλοι έχουν τη τιμή τους, γιατί όλοι αγοράζονται & εξαγοράζονται”

Είτε είναι φίλος σου, είτε συνεργάτης σου είτε ο σύντροφος σου έχει τη τιμή του και μπορεί να αγοραστή από κάποιον άλλον όταν εσύ για αυτόν έχεις μικρότερη αξία.

Η αξία μπορεί να είναι χρηματική, μπορεί συναισθηματική, μπορεί υλική, ακόμα και αξιοκρατική!

“Όλοι μας έχουμε αξία, απλά εσύ φίλη μου είχες χρηματική αξία για μένα” αυτό ήθελα να μου πεις για να καταλάβω πως για εσένα δεν ήμουν φίλη απλά μια γνωστή. Δεν είναι κακό να είσαι υλιστής, κορίτσι μου… απλά αν θέλεις την άποψη μου θα πρέπει να γράφεται στο βιογραφικό σου!

Οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι και επιλέγω να έχω στη ζωή μου είναι ελάχιστοι και το 2019 θα με βρεί με λιγότερους ανθρώπους δίπλα μου. Έχει και τη θετική του οπτική να έχεις αποχωρήσεις… αν δεν αποχαιρετίσεις φίλους, συνεργάτες, λάθος συντρόφους πώς θα βρουν χώρο να έρθουν νέοι;!

Ξεκίνα το ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, μη ξεκινήσεις από τη ντουλάπα σου αλλά από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα δεις πως θα νιώσεις αμέσως πιο ανάλαφρη. Με τα χρόνια κάνουμε τα τυφλά μάτια σε λάθος συνεργασίες και σε κουσούρια αφεντικών, φίλων και συντρόφων… Αξίζει όμως;;; ΟΧΙ! γιατί υπάρχουν τόσοι και άλλοι τόσοι και ξανά άλλοι τόσοι που θέλουν να σε γνρίσουν και δε τους έδωσες την ευκαιρία για έναν καφέ γιατί ήσουν κολλημένη στη φίλη σου που τελικά αποδείχτηκε πως είχε άλλες ηθικές αξίες από εσένα.

Η Βίσση το είχε γράψει και το είχε τραγουδίσει ήδη από το 1981, καλημέρα καινούργια μου ζωή!

 

Έτσι ακριβώς να υποδεχτείς το 2019, σαν νέα ανάσα!

Άσε πίσω σου τους υλιστές της ζωής…!

Είτε έχεις 5 στην τσέπη σου είτε 100, βρες το τρόπο να είσαι ευτυχισμένη!

Ζήσε τα λάθη σου και πάρε δύναμη από αυτά!

Αγάπησε παραπάνω εσένα και μη περιμένεις να σε αγαπήσουν!

& επειδή ΟΛΟΙ έχουν τη τιμή τους, ανέβασε τη δική σου ψηλά!

 

 


Tags:


Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode