Ποια είναι η καλύτερη εκδήλωση μέσα στο 2018;

Το 2018 ήταν ένα έτος γεμάτο γεγονόντα, εκδηλώσεις, κοσμικά και πολλές ώρες πάνω σε γόβες! Στα γραφεία δημοσίων σχέσεων προστέθηκε ένα άκόμη το Jade Communication. Οι συνεργασίες του blog μας με τις υπολοιπες εταιρείες δημοσίων σχέσεων εννοείται συνεχίζονται.

Ας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση τις καλύτερης πεντάδας των κοσμικών για το 2018 στην Θεσσαλονίκη.

5η θέση 

Για το World Class Fine Drinking Thessaloniki 2018 συνεργάστηκαν 4 μεγάλες εταιρίες, 25 bar, πολλοί εξωτερικοί συνεργάτες και συντελεστές που δούλεψαν πολύ σκληρά και έδωσαν το 101% του εαυτού τους για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Την εκδήλωση ανέλαβε η εταιρεία Jade Communication

4η θέση 

«A Wish Without Borders» (5.12.2018)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «A Wish Without Borders» που διοργάνωσαν από κοινού τα σωματεία «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Την εκδήλωση ανέλαβε η εταιρεία Epi-Direct Leda Papadopoulou

3η θέση 

“A Kiss for a Good Reason” από το Southern Comfort! (14.5.2018)

A Kiss for a Good Reason από το Southern Comfort για την Κιβωτό του Κόσμου!!! Το Southern Comfort παρουσιάζει το νέο του cocktail “Southern Kiss”, ενα cocktail θρυλιkiss καταγωγής.

Την εκδήλωση ανέλαβε η εταιρεία Epi-Direct Leda Papadopoulou

2η θέση 

jenny.gr fashion movie event για τη ΣΤΟΡΓΗ (22.3.2018)

Το jenny.gr διοργάνωσε μια βραδιά μόδας και σινεμά στη Θεσσαλονίκη για τον Σύλλογο ΣΤΟΡΓΗ Το Jenny.gr στηρίζοντας τον σκοπό του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ, αναβίωσε τον μύθο του Manolo Blahnik μέσα από ένα ξεχωριστό fashion movie event.

Την εκδήλωση ανέλαβε η εταιρεία  Mar.Com Tzelepoglou

1η θέση 

Vassilis Zoulias fashion show THE CROWN SS’18  (2.7.2018)

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με τον Vasilis Zoulias για το M.A.Z.I.(Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) Στο κατάμεστο Κυβερνείο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τη συλλογή SS ’18, με τίτλο ”The Crown” – (Το Στέμμα), ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, τίμησε για ακόμα μία φορά τη θηλυκή σιλουέτα!

Την εκδήλωση ανέλαβαν- ίσως και για πρώτη φορά- τρεις εταιρείες PR  Epi-Direct Leda Papadopoulou , Mar.Com Tzelepoglou και  Tsakalou Interactive Pr

 

 

Να ευχηθώ ολόψυχα Καλή δημιουργική χρονιά σε όλες τις εταιρείες!

Ευχαριστώ ολόψυχα για τη συνεργασία μας!

 Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode