Gala Προξενικού Σώματος 2018, ποιοι ήταν εκεί;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά το ετήσιο Gala του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, στον προαύλιο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι) Θεσσαλονίκης με αφορμή την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του για τη φετινή χρονιά.

Με την εκδήλωση αυτή το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ενίσχυσαν το έργο του, τα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου για την αγαστή συνεργασία.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια των εργασιών του 2ου Περιφερειακού Συνεδρίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προξένων (FICAC, www.ficacworld.org), την ευθύνη της οργάνωσης του οποίου ανέλαβε το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες του συνεδρίου διεξήχθησαν, στις 23 Ιουνίου 2018, στο ΕΒΕΘ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες συνέδρους, με χώρες προσέλευσης το Μπαγκλαντές, Τουρκία, Πακιστάν, Ινδία, Βουλγαρία, Αλβανία, Νεπάλ, Βέλγιο, Σερβία, Ισραήλ, Τυνησία, κ.α. Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου ήταν: 1) Ιστορία και διπλωματία στον 21ο αιώνα, 2) Οικονομική ιστορία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και οι προοπτικές στην περιοχή, 3) Ενεργειακές οδοί, 4) Δίκτυα μεταφορών, με ομιλητές τους κ.κ.: Θ. Καρβουναράκη, Δ/ντή στο Μετ. Πρόγραμμα στη Διεθνή Δημόσια Διοίκηση, στο Παν. Μακ., Παρ. Νάσκου – Περράκη, Καθ. Διεθνούς Δικαίου Διεθν. Οργαν., Μ. Μποζούδη, Λέκτ. στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσ/νίκης, Εύη Αυλογιάρη Δικηγόρο, Π. Α. Μήτκα Πρύτανη ΑΠΘ, Καθ. Χ. Παπαπανάγο, Πρόεδρο Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, του Πα.Μακ., τον Ν. Μουσσιόπουλο, Διευθυντή Εργαστηρίου Μεταφοράς Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής, στο τμήμα Μηχ. Μηχ. Α.Π.Θ., Ρ. Γρηγορίου, Αναλύτρια Δεδομένων στην VaasaETT Ltd Ab Oy, Λιάνα Γούτα, Δ/ντρια Ενεργειακής Πολιτικής & Διεθνών Υποθέσεων ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., Ι. Α. Μυλόπουλο, Πρόεδρο ΔΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Σ.Α., Σ. Θεοφάνη, Πρόεδρο ΔΣ ΟΛΘ ΑΕ.

Στο συνέδριο χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, o Γενικός Πρόξενος Σερβίας, Πρύτανης του Προξενικού Σώματος Θεσ/νίκης Sinica Pavic, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προξένων (FICAC) Aykut Eken, ο Γενικός Γραμματέας FICAC Νικόλαος Μαργαρόπουλος και o εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτριος Μάρδας.

Την εκδήλωση τίμησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, και παρευρέθηκαν γενικοί και επίτιμοι πρόξενοι της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Eurobank, ΜΕΒΓΑΛ, Βίκος, THE MET HOTEL, Efthymiadis Agrotechnology Group, Σαμαράς & Συνεργάτες (Σύμβουλοι Μηχανικοί), Mercedes Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ, in art Κωνσταντινίδης, Axel ACCESSORIES ΑΕ το ιατρείο της πλαστικού χειρουργού Γιολάντας Πεπέ & της εταιρείας ΚΥΑΝΑ professional hair products.

Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Mar.Com Τζελέπογλου.Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode