Flydubai: 6 notes για το Dudai!

Ναι! Στο Ντουμπάι υπάρχουν κάποιοι περίεργοι νόμοι που ίσως η παραβίαση τους να σε οδηγήσει και στη φυλακή όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα αποθητικό για να επισκεφτείς αυτό το Εμιράτο ειδικά τώρα.

Το ειδικά τώρα έχει να κάνει με την άφιξη της Fly Dubai στη Θεσσαλονίκη, όπου σε ελάχιστες ώρες μπορείς να βρίσκεσαι στο μαγευτικό Dubai για έναν καφέ (γιατί κακά τα ψέματα μέχρι εκεί μπορεί να φτάνει το πορτοφόλι μερικών από εμάς)! Όταν αναφερομαι σε ελάχιστες ώρες μιλάω για 5 ώρες και 20 λεπτά ( βαφή και χτένισμα στο κομμωτήριο). Δε σου είπα και το άλλο, έχει τρεις πτήσεις την ημέρα… τι σε χωρίζει από το Dubai; 3 πτήσεις και πέντε ωρίτσες…. Ας είμαστε ειλικρινείς Θεσσαλονίκη – Αθήνα να πήγαινες με το τραίνο περισσότερες ώρες θέλεις!

Θα σε πάω στο επόμενο βήμα, μπήκες έκλεισες εισιτήριο και ετοιμάζεσαι να αεροδόμιο Μακεδονία και next stop Dubai, τι λοιπόν είναι καλό να γνωρίζεις για αυτό το Εμιράτο;

 

#note 1:  Το 92% του πληθυσμού στο Dubai δεν είναι από τα Εμιράτα. Μόλις το 8% του πληθυσμού της πόλης έχει διαβατήριο από τα Εμιράτα. H μέση ηλικία των πολιτών είναι 27 χρονών ( πάρε και τη φίλη την ανύπαντρη μαζί σου).

#note 2 : Φιλιά, χάδια και αγκαλιές σε δημόσιο χώρο ούτε σαν σκέψη…γιατί δε βλέπω να σε μαζεύει η αστυνομία. (Κανόνας- πάρε μαζί σου τη ντροπαλή πλευρά του εαυτού σου)!

#note 3: Είναι μία πόλη με πολλά clubs αλλά έχουν ένα θεματάκι με τη μουσική σε δημόσιο χώρο… το Cd του Παντελίδη, άσε το μάτια μου εδώ στη Σαλόνικα!

#note 4: Πρέπει να προσέξεις πότε θα πας στο Dubai καθώς αν πέσεις σε κατά τη περίοδο που έχει Ραμαζάνι, θα περάσεις δύσκολα. Τα πάντα θα είναι πιο ήσυχα, πολλά εστιατόρια θα είναι κλειστά. Άρα ποιος ο λόγος να ζοριστείς; Τσέκαρε πριν μπεις να κάνεις τη κράτηση σου στη Flydybai !

#note 5: Να είσαι έτοιμη για ζέστη…όταν λέμε ζέστη εννοούμε αυτή που κάνει στο Βόλο (Ζέστα δηλαδή)! Μέσα στη ζέστη όμως θα έχεις να συμμεριστείς και το κώδικα ενδυμασίας των ντόπιων που καλό θα ήταν τα μπουτάκια, τα μπρατσάκια, και ό,τι άλλο σε -άκια να είναι μαζεμένα και προστατευμένα από τον ήλιο και από αδιάκριτα βλέμματα…

#note 6: Εκεί οι πρίγκιπες και οι εμίριδες κυκλοφορούν όπως στη Θεσσαλονίκη οι κακομοίρηδες (οι παρόντες εξαιρούνται)… είναι παντού! Έχε το νου σου μπορεί το ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ φλέρτ σου να είναι με έναν πρίγκιπα! Αλί σε εμάς που αναζητούμε έναν πρίγκιπα για τη Βασούλα τη φίλη μας!

Αν τελικά κλείσεις εισιτήριο, τα φιλιά μου στο Dubai-ανό πρίγκιπα…. !

 

 

 

**Φωτογραφικό υλικό χρησιμοποιήθηκε μέσω google, καθώς δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να επισκεφτώ το Dubai… Αν πάω θα σου έχω προσωπικό υλικό! 

 

 

 

 

 Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode