Χριστούγεννα στο Πάρκο Ευχών της Λάρισας!

Το Πάρκο των Ευχών που λειτουργεί φέτος για δεύτερη χρονιά θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες προκειμένου να είναι σύντομα όλα έτοιμα για το Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα που θα ανοίξει για δεύτερη χρονιά φέτος τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.


Έξι θεματικά χριστουγεννιάτικα περίπτερα και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και συναυλιών θα περιμένει τους επισκέπτες του χριστουγεννιάτικου πάρκου, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης του δήμου Λαρισαίων, Παναγιώτης Νταής.

Στα 64 στρέμματα του κατάφυτου πάρκου, που βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, θα φιλοξενούνται μεταξύ άλλων λούνα πάρκ, παγοδρόμιο και stage ενώ μετά από αιτήματα των κατοίκων της Λάρισας θα τοποθετηθεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο περίπου 24 μέτρων στη μέση του παγοδρομίου καθώς και μία φάντη.
Στο σπίτι του Άη Βασίλη και το σπίτι των ξωτικών, έχουν προστεθεί τέσσερα περίπτερα τα οποία θα στεγάζουν έναν χώρο για face painting, το ταχυδρομείο, το παγωμένο βασίλειο, και το σπίτι των μαθητευόμενων μάγων.
Το πρόγραμμα που θα ξεκινάει στις 10.00 και θα τελειώνει στις 20.00 θα περιλαμβάνει δωρεάν δράσεις για τα παιδιά, όπως εργαστήρι καραγκιόζη, θεατρικά παιχνίδια και συναυλίες.


Σύμφωνα με τον κ. Νταή, η προσέλευση του κόσμου πέρσι ήταν εντυπωσιακή καθώς το πάρκο των ευχών επισκέφθηκαν περίπου 700.000 άνθρωποι εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν από τη Λάρισα και τη Θεσσαλία ενώ κάποιοι από πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη. Το πάρκο όμως προτίμησαν για την εξόρμησή τους και αρκετά σχολεία. Πέρσι, το πάρκο επισκέφθηκαν περίπου 13.000 μαθητές ενώ οι διοργανωτές αναμένουν φέτος περίπου τους διπλάσιους.

Μάλιστα φέτος, γνωστό τουριστικό γραφείο της πόλης έχει εντάξει στους χριστουγεννιάτικους προορισμούς του το πάρκο.
Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος, μεγάλο πλεονέκτημα του Πάρκου των Ευχών είναι πως συνδυάζεται η ψυχαγωγία με τη φυσική ομορφιά του Πάρκου.Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode