Από σφηνάκια και ξενύχτια σε μωρουδιακά και Diaper Cake !

Οι φίλες που επιλέγεις στη ζωή σου είναι σαν τις αδελφές που δεν απέκτησες. Όταν η φιλενάδα των φοιτητικών μου χρόνων μου είπε πως αναμένει να γίνει μανούλα, πάγωσα…

Η φιλενάδα, που από συμφοιτήτριες γίναμε φίλες και βγαίναμε, ξενυχτούσαμε, που σαρώναμε την Θεσσαλονίκη με ένα μηχανάκι. Η φιλενάδα εκείνη που σχολιάζαμε αγόρια, που μιλούσαμε για όνειρα και ταξίδια, που γελούσαμε δυνατά(…) που ξεκινούσαμε με καφέ και καταλήγαμε με σφηνάκια και ακόμα δε προλαβαίναμε να τα πούμε όλα!

Η φίλη μου, που μπορεί να χανόμασταν αλλά πάντα βρισκόμασταν και πάντα βρισκόμασταν για να χανόμαστε στα σαλονικιώτικα στενά και στα νησιά του αιγαίου. Αυτή η φίλη μου, μου ανακοίνωνε πως θα γίνει μαμά. Και τα πόδια μου λύγισαν από χαρά! Χαρά όση δε φανταζόμουν ότι μπορούσε να μου δημιουργήσει μια τέτοια είδηση. Αυτό ακριβώς ήταν, μια χαρούμενη ανακοίνωση! Το πρώτο μικράκι έπαιρνε θέση στη παρέα μας και η φιλενάδα μου θα γινόταν μανούλα (!)

Και η εγκυμοσύνη σε περιόδους καραντίνας περνάει σύντομα για το φιλικό κύκλο μιας εγκυούλας αφού δε μπορούμε να τη δούμε όσο θέλουμε!

Έφτασε η μεγάλη μέρα και το μικράκι μας γεννήθηκε και πάλι δε μπορούμε να τρέξουμε σε μαιευτήρια, να διαλέγουμε αρκούδους και δώρα και έτσι βρέθηκα να βλέπω το μικράκι μας σε φωτογραφίες από το κινητό και εγώ να ψάχνω τι δώρο να στείλω σε αυτή την αδελφική φίλη μου.

Ώσπου ναι, βρήκα! Βρήκα! Με τεράστια αναζήτηση για να βρω μια μικρή υπερπαραγωγή τόσο και το μικράκι όσο και για τη φίλη μου.

Είχα κάποια στάνταρ ήθελα να είναι από ελληνικό κατάστημα, ήθελα να είναι καλής ποιότητας, να έχει ένα τσικ υπερπαραγωγής (υδροχόος βλέπεις), να έχει άμεση παράδοση και να είναι μοναδικό.

Σήκωσα το χέρι πήρα τηλέφωνο τα κορίτσια από την DamaKοupa και μόλις τους εξήγησα τι θέλω μου έδωσαν τη λύση. Τούρτες για μωρά, τούρτες που δε τρώγονται αλλά σου φέρνουν την ίδια χαρά! Αλήθεια ήταν, μέχρι και εγώ χάρηκα με αυτή τη τούρτα!

Η Ευδοξία στο τηλέφωνο μου είπε για μια νέα υπηρεσία που προσφέρουν και αφορμή ήταν η καραντίνα. “Μπορείς να φτιάξεις μία κάρτα μοναδική για τη φίλη σου, όπως την θέλεις και θα στη στείλουμε και σε μορφή gif”

Έπαθα έρωτα και μετά ξαναερωτεύτηκα μόλις μου έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο με αυτή τη τέλεια τούρτα και το στεφάνι με μπαλόνια!

Η παράδοση έγινε άμεσα και κυρίως εγώ έδειξα στη φιλενάδα μου πως μπορεί η καραντίνα να μας κρατάει σε απόσταση όμως βρήκα τρόπο να βρεθώ εκεί. Με αυτό το δώρο ήταν σαν να είχα τρέξει στο μαιευτήριο, σαν να διάλεξα εγώ μπαλόνια, αρκούδια, και όχι μόνο…

Ένα μικρό αίσθημα πως μεγάλωσα το ένιωσα τώρα

που η φιλενάδα μου έγινε μαμά και εγώ νιώθω σαν μία μικρή θεία!! 

 

Οι συζητήσεις μας έχουν ήδη αλλάξει ύφος, αλλά είμαι βέβαιη πως σε λίγο καιρό μετά τη καραντίνα θα βρεθούμε και υγιείς και γεμάτες θεματολογία για συζητήσεις και πάλι οι καφέδες μας θα καταλήγουν σε ….μπιμπερό ! Τα σφηνάκια θα κάνουν λίγο υπομονή! Και ας ταξιδέψουμε και σε οικογενειακά νησιά, σιγά τη Μύκονο (!)

 Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode