Θοδωρής Μαραντίνης: “Όλη η διαδικασία της πρεμιέρας εμένα με τροφοδοτεί θετικά!”

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “S Club” στη Θεσσαλονίκη στο χώρο του Stage Live, συνομίλησα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μου είπε τι έχει μάθει…ποια τα συναισθήματα του πριν τη πρώτη πρεμιέρα και τι νέο μας φέρνει στη Σαλονίκη του!

 

“Όλα εσύ μου τα’ μαθες”…τι μαθαίνεις, Θοδωρή μου;
Ουσιαστικά μαθαίνεις πόσο όμορφη είναι η αγάπη, πόσο απαραίτητη είναι στη ζωή σου και πόσο μπορεί να πονέσεις από λάθος κινήσεις σου. Στην ουσία οι άνθρωποι πονάμε από το ίδιο πράγμα που αγαπάμε και το θεωρούμε όμορφο!

Πρεμιέρα…και τώρα;
Είναι πάντα πολύ όμορφο να ξεκινάς μία πρεμιέρα και ως διαδικασία έχει αρκετό άγχος αλλά κάθε φορά γίνεται κάτι καλύτερο. Ο Σάκης είναι φοβερός επαγγελματίας και ξέρει τα πάντα γύρω από το αντικείμενό του και είναι απίστευτο να συνεργάζεται κάποιος μαζί του καθώς μαθαίνει πολλά! Όλη η διαδικασία της πρεμιέρας εμένα με τροφοδοτεί θετικά!

Σε έχει δυσκολέψει κάτι για τη πρεμιέρα;
Θα σου πω, υπάρχει άγχος, γιατί λείπαμε ένα μήνα στην Αμερική και αμέσως μόλις ήρθαμε έπεσαν όλες οι υποχρεώσεις μαζεμένες και με έχει δυσκολέψει παραπάνω από ότι περίμενα η πίεση χρόνου.

Υπάρχει κάτι νέο;
Όχι ένα, δύο νέα σου έχω…Έρχεται μία διασκευή των onirama το τραγούδι “Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα” και ένα νέο τραγούδι μας θα δοθεί στα ραδιόφωνα από το soundtrack της πρώτης 3D ελληνικής ταινίας με τίτλο “Μαγικός καθρέφτης”.



Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!



Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode